Nieuws > Algemeen > Heropening scholen

Heropening scholen

Natuurlijk heeft u de persconferentie gevolgd of via het nieuws gehoord dat het plan is dat de basisscholen weer open gaan vanaf 8 juni. De eerste weken van het ‘weer opstarten’ hebben wij als heel positief ervaren! Fijn om alle kinderen en ouders weer te zien en samen te kunnen spelen en werken. Ook de landelijke berichten en onderzoeken zijn optimistisch. Toch blijven wij en blijft de overheid alle ontwikkelingen nauwlettend volgen. Daarom is er inmiddels ook gezegd dat er in de week van 1 juni pas definitief besloten zal worden of de scholen wel of niet weer volledig open gaan. Tot en met 5 juni blijft alles zoals het nu is. Voor kinderen van ouders in vitale beroepen is er indien gewenst noodopvang op school. De komende twee weken zullen wij gebruiken om ook deze ontwikkeling goed voor te bereiden en ons goed in te lezen in de plannen en protocollen die deze week gepubliceerd zullen worden. Zodra meer duidelijk is over het ‘hoe en wat’ en over een definitieve beslissing zullen we u dat uiteraard laten weten!

De schoolvideo is in ontwikkeling.