Nieuws > Algemeen > Weer naar school

Weer naar school

De afgelopen weken hebben we met z'n allen keihard gewerkt om onderwijs op afstand vorm te geven. Er is door het team, ouders en kinderen alles op alles gezet om dit tot een succes te maken! We zijn er ongelooflijk trots op hoe ons dit met elkaar gelukt is en hoe groot de betrokkenheid van alle kanten is gebleken!

Na deze periode van pionieren, ontdekken en aanpassen, ontstaat er na het kabinetsbesluit om de scholen weer te openen weer een heel nieuwe fase. De afgelopen tijd hebben wij met elkaar nagedacht over een veilig en goed plan. Lees heropening de Schovenhorst.

Vanaf 11 mei gaat onze school op weer open voor uw kind(eren). Ik zeg hier even heel nadrukkelijk voor de kinderen. Zoals jullie vast gehoord hebben, mogen er voorlopig geen ouders in de school. Dat vinden we natuurlijk heel vervelend, maar dat is een voorwaarde die gesteld is voor het openen van de school.

Via de nieuwsbrief houden wij jullie op de hoogte.

De schoolvideo is in ontwikkeling.