Nieuws > Algemeen > We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen!

We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Het team begroet graag onze leerlingen en hun ouders aanstaande maandag 2 september weer.

Het Schovenhorst team is al dagen bezig om de school en de groepen helemaal klaar te maken voor maandag 2 september, de eerste schooldag. Nadat boven de vloerbedekking is schoongemaakt en beneden in de lokalen nieuwe vloerbedekking is gelegd staat alles keurig klaar om de groepen maandag te ontvangen.

Beneden hebben wij nu marmoleum op de grond liggen. Als proef houden vanaf maandag alle leerlingen van de benedenverdieping de
aankomende tijd hun schoenen aan, behoudens zeer slechte weersomstandigheden waarbij de schoenen zeer vies zijn of wanneer er laarzen worden gedragen. We houden u op de hoogte hoe ons dit bevalt.