Nieuws > Algemeen > Thema kunst

Thema kunst

Elke groep geeft zijn eigen invulling aan dit thema.

We zijn het thema begonnen samen te werken aan een lange tekening.

Deze tekeningen en al het andere werk wat tijdens deze 3 weken wordt gemaakt kunt u bewonderen op onze tentoonstelling op donderdag 21 maart vanaf 14.00 uur tot 15.00 uur.

Tijdens de ‘Kunst’ weken maken onze leerlingen ook nog één speciale tekening. Wij gaan deze tekening gebruiken om een goed doel te steunen. Het team heeft voor de Cliniclowns gekozen. Een doel dat ons zeer aan het hart gaat, immers elke kind verdient een onbezorgd moment en een lach, zeker wanneer ze erg ziek zijn. Het is bedoeling dat onze leerlingen een tekening maken, deze sturen wij op naar de organisatie ’Tekenfund’. Zij zorgen dat een web winkeltje geopend wordt (natuurlijk krijgt u van ons de gegevens en de handleiding). Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een broodtrommel, beker, placemat enz. aan te schaffen met de tekening van uw kind erop. Leuk voor uzelf thuis, maar zeker ook om cadeau te geven aan bijvoorbeeld opa of oma.
De tekeningen worden door ons 20 maart opgestuurd, u krijgt rond 26 maart van ons een flyer met de handleiding.
De opbrengst( na aftrek van de kostprijs van het artikel) gaat totaal naar de Cliniclowns.