Nieuws > Algemeen > Fietscontrole

Fietscontrole

Dinsdag 25 september kwamen de vrijwilligers van VeiligVerkeerNederland de jaarlijkse fietscontrole uitvoeren. Wij ondersteunen dit natuurlijk van harte en gelukkig zagen we dat vandaag meer leerlingen dan normaal met de fiets naar school waren gekomen. Wij hoorden van de heren dat de verlichting van de fietsen niet altijd werkte. De fietsverlichting is voor onze leerlingen, die allemaal door het bos naar de Schovenhorst moeten komen, natuurlijk heel belangrijk. Op 9 oktober is er nog een herkansing voor de fietsen om goedgekeurd te worden. Op school is er veel materiaal aanwezig, aangeboden door ANWB, om fietsverlichting te repareren. Misschien is, er wel een handige vader die een uurtje onder schooltijd over heeft… Hoe fijn zou dat zijn, we horen het graag en organiseren een tijdstip.